Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

ŞUSKİ Ekiplerinden anında müdahale

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bakım ve onarım birimi kentteki alt yapı sorunlarına yönelik 24 saat esaslı hizmetlerine devam ediyor. Merkez ve birçok ilçenin kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu eksikliğini gidermek için alt yapıda yoğun mesai içerisinde olan ŞUSKİ ekipleri, içme suyu hat arızaları, kayıp baca sorunu, menfez temizleme ve vidanjör hizmeti gibi talepleri anında karşılıyor.

Bahçelievler ve Ahmet Erseven mahallelerinin kesiştiği noktada Haliliye İlçesi Şair Şevket, Bahçelievler, Cengiz Topel ve Mimar Sinan Mahallelerini besleyen 450’lik içme suyu ana isale hattında meydana gelen ani ve beklenmedik arızaya müdahale eden ŞUSKİ ekiplerimiz bölgede yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yoğun gayret sarf ederek birçok iş makinası ve personelle sorunun en kısa sürede çözülmesi zaman kaybetmeden çalışmalarını aralıksız sürdürdüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49