Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Sürücülerin kavşaktaki sıkıntıları oldu
Şanlıurfa’da, kavşaktaki Suriyeli dilenci kadınlar tehlike saçıyor. Kırmızı ışıkta duran arabalardan para dilenen, kadınlar aniden çıkan motosiklet ve araçlar arasından geçerken her an ezilme tehlikesi geçiriyor. Kavşakta dilencilerin sabah başlayan mesaileri geçe geç saatlere kadar sürüyor.
 
Şanlıurfa’da Dilenci Suriyeli çocuklara kadınlarda dahil oldu. Kadınların dilendiği kavşakta her an ezilme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar. Kırmızı ışıkta duran araçlardan para almak için birbiriyle yarışan kadınlar araçların arasından ani hareketlerle sağ sola giderken her an ezilme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorlar. sürücülerin tepki gösterdiği durum, emniyet yetkililerinin müdahale etmesi isteniyor.
 
Kavşakta duran kadınlar sabah başlayan dilenme mesaileri gece geç saatlere kadar sürdüğü kavşak civarındaki esnaflar tarafından belirtildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49