Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül sanlıurfa Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz 4 Yaralı Lastik Alırken Tarihine Dikkat Edin

Bu haber kez okundu.

Sürücülerin kabus yolu
Naci ÇETiNDAĞ
Şanlıurfa Akçakale yolunda sürekli kazalara meydana geliyor  hem can kaybı hem mal kaybı yaşanmaktadır , aniden yol üzerine çıkan hayvanlar kazaya davetiye çıkarıyor.
Şanlıurfa Akçakale ve Harran karayolunda her gün kaza haber gelmektedir. Yolda sürekli kazalara meydana geliyor  hem can kaybı hem  mal kaybı yaşanmaktadır, yola aniden fırlayan at, eşek ve koyun sürüleri kazaya neden oluyor. geçtiğimiz gün Şanlıurfa Akçakale yolunda Ali Ölmez'in kullandığı otomobil önünde at çıktı. kazada bir kişi öldü 4 kişi yaralandı. Sürücüler tepkinli, ölüm yolu olarak anılan yolda her kaza olma ihtimalin yüksek olduğu sürücüler tarafından dile getirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49