Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Suruç’taki parka canlı bombanın ismi verilmesine soruşturma açıldı
 Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde, yeni açılan bir parka terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı olan ve 2014 yılında IŞİD’e karşı intihar saldırısında canlı bomba olarak kendini patlatan kadın terörist Arin Mirkan adı verildi. Park ile ilgili Kaymakamlık soruşturma başlattı.
 DBP’li Suruç Belediyesi tarafından Yıldırım Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parka PKK’nın Suriye kolu olan PYD'nin kadın militan yapılanması YPJ içerisinde 'takım komutanı' olarak görev yapan ve 2014 yılında IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırısında canlı bomba olarak kendini patlatan Arin Mirkan'ın adını verilmesi üzerine Suruç kaymakamlığı soruşturma başlattı.
Kaymakamlıktan yapılan açıklamada;
Bugün bazı Basın  Yayın Kuruluşları ve sosyal medya hesaplarında, bahse konu İlçemiz Belediyesi tarafından bir terör örgütü mensubu ismi verilen Park ile ilgili olarak Kaymakamlığımızca yapılan incelemede ; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 81. Maddesine göre Belediyenin Meclis Kararı alıp, Mülki İdare Amirinin Onayına   sunulmadan Parka isim verildiği anlaşılmıştır. Kanuna uygun olmayan Belediyenin bu işlemi ile ilgili gerekli adli ve idari işlem  başlatılmıştır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49