Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Suruç'ta şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verildi
 Suruç Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.
 
Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne (ASPİM) bağlı Suruç Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi. Suruç Öğretmenevinde verilen iftar yemeğine Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Suruç Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Vahap Minez, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
 
Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, sizler aziz şehitlerimizin bizlere hatırasısınız, yadigârısınız. Dolayısıyla devletimiz ve milletimiz sizlerin kıymetinizi, değerinizi her zaman bilecek ve hiçbir zaman unutmayacaktır. Çünkü sizler en değerli varlıklarınızı; çocuklarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi, yakınlarınızı, en sevdiklerinizi bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Devlet olarak şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin her türlü sorunlarında yanlarında olduklarını söyledi.
 
ASP İl Müdürü Murat Demirkol ise , “Rahmet, bereket ve mağfiret ayında şehit ailelerimizle beraber olmanın, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehitlerimizi ve gazilerimizi hayırla yâd ederken Onlara ve yakınlarına ne yapsak azdır diyerek konuşmama başlamak istiyorum. Biz bu cennet Vatanı şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimizi gazilerimizi ve onların ailelerini asla unutmayız, unutturmayız da. Sizler bu toprakların bağımsızlığı için, istiklali için, esenliği için; bu topraklarda yaşayan insanların huzuru için, mutlulukları için kanını dökmüş, şehit olmuş, yaralanmış, en kıymetli varlıklarımızın yakınlarısınız. Dünyanın hiçbir zenginliğini evlatlarımızın tek tırnağına bile değişmeyiz. Ama söz konusu vatan ve bayrak olunca, milletin onuru, şerefi ve haysiyeti olunca, tırnağını bile değişmediğimiz ciğerparelerimizi de, kendimizi de bu vatan için feda ederiz. Devletimiz tarafından son yıllarda Şehit yakınlarımız ve gazilerimize yönelik çok önemli gelişmelerin kaydedildiğini de yeri gelmişken ifade etmek istiyorum. Terör mağdurlarına, tazminat hakkı, Şehit olan kardeşlerimizin yakınları için birden ikiye çıkması, gaziler için bir yakınına istihdam sağlanmış olup, ücretsiz seyahat hakkı ve konut yardımı bu iyileştirmelerden bazılarıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49