Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Suruç’ta Nevruz Ateşi Yakıldı
    ABDULLAH YİĞİT
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinin buğday pazarında yapılan barış ve demokrasi partisi Suruç ilçe teşkilatı tarafından yapılan nevruz kutlaması yapıldı.
Suruç nevruz katılanlar milletvekili  Nursel Aydoğan, Suruç belediye başkan vekili Hülya Demir, BDP Suruç ilçe başkanı Salih Şahin ve il genel meclis üyeleri ve çok sayıda halkın katılımı ile nevruz yapıldı.
Sanatçı Berivan ve Mesut Beger Kürtçe ve Türkçe türkü söylediler.Nevruz ateşini ise Nursel Aydoğan,Bld başkan vekili  Hülya Demir yaktı. Nevruz ateşi yaktıktan sonra kalabalık Nursel Aydoğan halay çekti.
 Nevruz komite başkanı   Mehmet Kutlu Can ise   nevruz’un kava dan bu yana kutladıklarını nevruz un halkımız için hayırlı vesile olmasını diliyorum dedi güzel neşeli  sevinçli bir nevruz günü diliyorum dedi  
Milletvekili Nursel Aydoğan ise: nevruz’un artık devlet ile Öcalan İmralı da aynı masada oturuyor artık Öcalan da büyük Türkiye için çalışmaya devam diyor başbakandan kandil ve siyasi operasyonların bir an önce durdurulmasını istiyoruz.
         

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49