Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

“Suruç'a su getirdiği için çok teşekkür“
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa'da yapılan tünelin açılışını gerçekleştiren Başbakan Erdoğan'a, sosyal medya üzerinden teşekkür etti.
 
İbrahim Tatlıses, hafta sonunda Şanlıurfa'da miting gerçekleştiren ve Suruç ilçesinde dünyanın en büyük 5. tünelini açan Başbakan Erdoğan'a, Twitter hesabından "Suruç'a su getirdiği için çok teşekkür ederim." dedi.
 
TWİTTER HESABINDAN TEŞEKKÜR ETTİ
 
İbrahim Tatlıses, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Twitter hesabından attığı mesajda, "Sayın Başbakanımız, Şanlıurfa mitinginde sevgili hemşerilerimin huzurunda adımı zikrettiği için ve Suruç'a su getirdiği için çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.
 
"ASIL SİZLER YALAKALIĞI BIRAKIN"
 
Kendisinin Başbakan Erdoğan'a 'yağ çektiği' yönündeki eleştirilere de cevap veren Tatlıses, attığı mesajda ise şu ifadeleri kullandı: "Asıl sizler yalakalığı bırakın. Sayın Başbakan'ın talimatıyla Fırat'tan Suruç'a su getirtilmiş. Yani benim Suruç'uma. Onun için çok mutluyum..!!" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49