Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Suruç şantiye alanına döndü
Göreve geldiği günden bu yana halkın temiz ve düzenli bir ilçe hayalini gerçekleştirmek için durmadan çalışan Suruç Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz belediyenin tüm imkanlarını güzel ve temiz bir Suruç için seferber ederek   ilçeyi adeta  şantiyeye çevirdi. Kurduğu özel ekiple hizmeti ilçedeki tüm noktalara ulaştırmaya çalışan başkan açıkgöz bir yandan da sık sık esnaf ve  vatandaşlarla  bir araya gelerek talep ve isteklerini  dinliyor.
Suruç’ta artık çöpleri alınmadığı için  kötü kokan sokaklar , pislikten   geçilmeyen caddeler , sineklerle boğuşan mahalleler tarihe karışırken , şimdilerde  ana arterler başta olmak üzere okulların çevresi,  hastane, çarşı ve pazarlarda şimdiye kadar bir kez bile hizmet görmeyen noktalarda Suruç belediyesine ait ekipler halkımıza hizmet götürmeye devam ediyor

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48