Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Suruç kaymakamı veda ziyaretinde
 Uzun yıllar Suruç’ta başarılı bir şekilde görev yapan ve Bursa  Yenişehir Kaymakamı olarak atanan Abdullah Çiftçi veda ziyaretleri kapsamında ilk olarak Suruçlu Mehmet Yavuz Başkanlığı’ndaki Şanlıurfa Şehit Aileler Derneğini ziyaret etti.
Kaymakam Sayın Abdullah Çiftçi Suruç ilçemdeki Şehit Ailelerine ve Gazilere her zaman sahip çıktığını dile getiren Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Sayın Kaymakamıma Suruç İlçeme yaptığı hizmetlerden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.
Kaymakam Abdullah Çiftçi ise “Biz sizlerin ve şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Sizler bu Vatan, bu bayrak için savaştınız. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de uzun ömür diliyorum.
Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Suruç’a yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Abdullah Çiftçi’ye teşekkür plaketi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48