Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Suruç kadınlarında kutlu doğum etkinliği
Şanlıurfa ÇATOM kadınlar Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir evde düzenledikleri etkinlikte komşulara  helva ve meşrubat  ikram ettiler.
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Çok Amaçlı Toplum Merkezi ( ÇATOM ) kadınlar Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir evde düzenledikleri etkinlikte komşulara  helva ve meşrubat  ikram ettiler. ÇATOM Kadınlar, Kutlu Doğum’un unutulmaması için çalıştıklarını belirterek, “Programımız ÇATOM bünyesindeki kadınlar  tarafından düzenlendi. Kutlu doğumu bu şekilde kutlayarak unutturmamak istedik. "söylediler
Programda konuşan din görevlileri  “Peygamberimizin (S.A.V) dünyaya teşrifini kutluyoruz. Bizler de Efendimizin örnek ahlakını ferdi ve sosyal hayatımızın temeline koymalıyız. Peygamberimizi anlamak, hissetmek, sevgimizi daha fazla canlandırmak adına bu programı hazırladık” dedi. Program Mevlit ve Kur’an tilavetinin ardından yapılan sohbet ile program sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49