Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Suruç Gençlik spor Salon Hokey takımı 2.lige yükseldi
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Osmaniye’de düzenlenen U16 5s Erkekler Hokey 2.Lige Yükselme maçlarında Suruç Gençlik spor Salon Hokey takımı 2.lige yükseldi.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Tarık Açıkgöz bir Yandan belediyecilik hizmetlerini sürdürürken bir yandan spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor. Açıkgöz tarafından Suruç Belediyesi bünyesinde faaliyetini sürdüren Suruç Belediye Gençlik spor başta futbol olmak üzere, salon hokeyi, wushu-kungfu ve atletizmde de 2018-2019 sezonunda da mücadele verecek.

Başkan Tarık Açıkgöz’ün hem maddi hemde manevi olmak üzere büyük destek verdiği Suruç Gençlik spor Hokey takımı Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 5-9 Ağustos tarihleri arasında Osmaniye’de düzenlenen Türkiye U16 5s erkekler Salon Hokeyi Şampiyonasında büyük başarı göstererek Türkiye 2.Ligine yükseldi.
Şampiyonanın ardından ilçeye dönen sporcuları ve teknik heyeti Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz makamında kabul etti. Genç sporcuları göstermiş oldukları büyük gayret başarılarından dolayı kutlan Başkan Açıkgöz “ Gençlerimizin bizleri mahcup etmeyeceğini biliyorduk. Biz sadece ilçede belediyecilik hizmeti yapmıyoruz. Sosyal belediyecilikte de örnek bir belediye olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Spora sporcuya her dalda katkımız sonuna kadar sürecek teknik heyet ve sporcularımızı tekrar kutluyorum dedi.
Öte yandan ziyaretin sonunda açıklamada bulunan Suruç gençlik spor kulüp Başkanı Mustafa Yüksel şunları kaydetti:” Şanlıurfa’yı temsilen Suruç Gençlik spor U16 5s erkekler Salon hokeyi takımı olarak büyük bir başarıya imza atarak Şanlıurfa’yı 2.Ligde temsil etme hakkını elde ettik. Tüm takımımı kutluyorum.2.Lige yükselmemizde büyük destekleri olan Belediye Başkanımız Sayın Tarık Açıkgöz’e özellikle ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın İbrahim Halil Yıldız’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyaretin sonunda başkan Açıkgöz sporcu ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çekti. Suruç Gençlik spor Hokey takımı 2.ligde Şanlıurfa’yı temsil edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49