Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Suruç ÇATOM, 'Psikososyal Destek Programını' Anlattı

GAP İdaresi ve UNICEF işbirliği ile yürütülen “Suriyeli ve Türk Ergen ve Gençlerin Güçlendirilmesi Çalışma Planı” bileşenlerinden “GAP Merkezlerinde Suriyeli ve Türk Ergen ve Gençler İçin Sosyal Uyum Fırsatlarını ve Psikososyal Destek Hizmetlerinin Desteklenmesi Projesi” kapsamında uygulanan “Psikososyal Destek Programı”nın 2. Döngü Değerlendirmesi, Koordinasyon toplantısı GAP İdaresi, Suruç ÇATOM ve Milli Eğitim işbirliğiyle öğretmen evinde yapıldı.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, GAP İdaresi'nden insani ve sosyal isler koordinatörü Adalet Akbaş, Suruç ÇATOM sorunlusu Hacer Karakuş ile çok sayıda katılımcı katıldı.

Suruç ÇATOM sorunlusu Hacer Karakuş," Öncelikle böylesine anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmekten dolayı duyduğum memnuniyeti belirterek konuşmama başlamak isterim. GAP İdaresi, UNICEF işbirliği ile uygulayacağı ’Suriyeli Çocukların ve Gençlerin Güçlendirilmesi Projesi’ kapsamında yapmakta olduğumuz ilk ve en önemli faaliyetlerden biri olan ’Suriyeli Çocukların ve Gençlerin Güçlendirilmesine Yönelik Çalışma Alanlarının Belirlenmesi’ çalıştayıdır"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49