Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin urfahaber trafık kazası

Bu haber kez okundu.

Suruç Belediye Başkanı Gözaltına alındı!

HDP'li Suruç Belediye Başkanı Hatice Çevik'in de aralarında bulunduğu 14 kişiyi gözaltına aldı. PKK/KCK terör örgütü propagandası yapmak suçundan gözaltına alınan HDP'li Çevik emniyete götürülürken polis ekipleri ise belediyede arama yapmaya başladı. Polis içeride aramalara devam ederken dışarıda ise barikat kurdu. Belediyeye giriş çıkışlar yasaklandı. HDP Şanlıurfa milletvekili Ayşe Sürücü belediye önüne gelerek polislerle tartıştı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, Suruç Belediye Başkanı Hatice Çevik PKK/KCK bölücü terör örgütünün propagandasını yapmak suçundan gözaltına alınmış olup; terör örgütüne yardım iddialarıda dahil olmak üzere kapsamlı şekilde soruşturması yürütülmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48