Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Suriye’ye insanı yardım
Şanlıurfa (STK) Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu 2 tır yardım malzemesini, Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderdi.
 
Platform, gıda, ilaç, oyuncak ve giyim malzemelerini gönderirken , Adil Saraç ,Yusuf Mert, Eğitim bir sen başkanı , İbrahim Coşkun hazır bulundu.
 
Platform Başkanı Osman Gerem, yaptığı açıklamada, “ Suriye’deki halkın açlık ve susuzluğun yanı sıra yaklaşan kış mevsiminin koşullarından da etkilenecektir , şimdiden kış şartları için battaniye vb . hazırlıklar yapmalıyız.
 
Suriyeli kardeşlerimiz çok zor günler geçiriyor. Suriye'deki bazı alimler 'aç kalanlar eşek, kedi ve köpek eti yiyebilir' diye fetva verdi. Dünya Açlıkla Mücadele Örgütü'nün yayınladığı rapora göre 1 hafta içinde 10 Suriyeli açlıktan vefat ettiği ve bunun hepsinin çocuk olduğunu belirtiliyor. Baştan beri gücümüz nispetinde buralara yardım gönderdik. Ama bu yardımlarımız yeterli değil. Kış öncesi yatak, yorgan, battaniye ve gıdaya ihtiyaç var. Vatandaşlarımız evlerinde fazla olan malzemeleri bize ulaştırırlarsa bunları kardeşlerimize göndereceğiz." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49