Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Suriye'ye 4 tır yardım gönderildi
Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından toplanan yardım malzemesi, Suriye geçici hükümet bakanların katılımıyla 4 tır Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderildi
"Sınır Ötesine Yardım Kampanyası" kapsamında gıda, ilaç, oyuncak ve giyim malzemeleri Suriye'ye ulaştırılmaya devam ediyor. Bu çerçevede temin edilen yardım malzemeleri,
Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Paşabağı Mahallesi'ndeki depoda 4 tır'a yüklenen yardım malzemeleri Suriye geçici bakanların katılımıyla sınır ötesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Uğurlama törenine  Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Gerem, Ak Parti ikinci il başakanı Cuma Ağaç, Suriye içişleri bakanı General Avat El Ali, Milli Eğitim Bakanı Dr. İmad Barak ve Adalet Bakanı Hekim Abdulrezak El Hüseyin katıldı.
İnsani Yardım Platformu başkanı Osman Gerem, yaptığı açıklamada," Suriyeli kardeşlerimize bugün 4 tır yardım gönderiyoruz ve bu yardımlarımızın neticesine Suriye geçici hükümeti temsilen üç tane Bakan aramızda Suriye'de zulüm başladığından bugüne kadar 183'cü tırımızı göndermiş oluyoruz   Urfa'da yaşayan 500 bin Suriyeli kardeşimize 280'e yakın tır gönderdik" dedi.
içişleri bakanı General Avat El Ali, Türkiye hükümetin ve insanların dayanışmasında yardımlaşmasına çok teşekkür ediyoruz, Türkiye hükümeti ve halkı 4 yıl içersinde bizlere çok büyük yardımlar yaptılar, açlık günlerinde bizleri doyurdular soğuktan korudular ne güzel bir kardeşliğiniz var" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49