Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Suriyelilerin Başbakan sevgisi
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleymanşah çadır kentte dünyaya gelen mülteci üçüzlere 'Recep Tayyip Erdoğan' ismi verildi.
Suriye'de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkelerinden kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli Resa ve Halid Tahar çiftinin Süleymanşah çadır kentinde üçüz çocukları dünyaya geldi. Suriyeli aile, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerinden dolayı üçüz bebeklerine 'Recep', 'Tayyip' ve 'Erdoğan' isimlerini verdi.eni doğan çocuklarının ismini başbakanın ismini veriyorlar Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a olan sevgilerinden dolayı Suriyeli mülteci aile üçüz bebeklerine Recep Tayip Erdoğan ismini verdi. Suriyeli mülteci ailenin Çocuklarına Başbakan Recep Tayip Erdoğan ismini verdiğini öğrenen Süleymanşah Çadır kent müdürü Halil Tekyıldız ve müdür yardımcıları Mehmet Asutay, Bekir Eren Mülteci aileyi ziyaret ederek beklerine Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın ismini verdiklerinden dolayı Suriyeli mülteci aile’ye teşekkür ederek, bebeklerin tüm ihtiyaçları karşılanarak çeşitli hediyeler verildi. Suriyeli mülteci Üçüz bebeklerin Annesi böyle büyük bir Liderin ismini çocuklarına vermekten dolayı şeref duyduklarını ve bu büyük liderin bunu fazlasıyla hak ettiğini dile getirdi. Süleymanşah Çadır kent müdürü Halil Tekyıldız ise; “ Süleymanşah Kentimizde Suriyeli mülteci bir ailemizin üçüz çocukları dünya’ya geldi. Bizde Sayın Valimiz, sayın Kaymakamımızın direktifleri doğrultusunda Başbakanımızın adına ailemizi ziyaret ederek hem Teşekkür ettik, hem de bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayarak çeşitli hediyeler verdik.”dedi.yeni doğan Suriyeli bebeklerin imsilerini başbakanı isimi veriliyor(Mustafa BAYAR) 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49