Öne Çıkanlar sosyal medya eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi

Bu haber kez okundu.

Suriyeliler araçlarını broşürlerle koruyor
Geçen hafta Gaziantep'te, bir kişinin Suriyeliler tarafından bıçaklanarak öldürülmesini ardından, kentin çeşitli yerlerinde vatandaşlar bıçak ve sopalarla gördükleri Suriyelilere saldırdı. Kent merkezindeki Suriye plakalı araçlar ateşe verildi. Şanlıurfa’da bazı Suriye uyruklu araç sürücüleri araç üzerinde astıkları afişlerle Türkiye’ye teşekkür etti.
 
Geçen hafta içersinde Gaziantep'te, bir kişinin Suriyeliler tarafından bıçaklanarak öldürülmesini ardından, olaya tepki gösteren birçok vatandaş, kentin çeşitli noktalarında 'Suriyelileri istemiyoruz' eylemi yaptı. Ellerinde bıçak ve sopa bulunan vatandaşlar, parklarda ve sokaklarda karşılaştıkları Suriyelilere saldırmaya başladı. 10 kadar Suriyelinin bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandığı olayda, bazı Suriye plakalı araçlar da ateşe verildi.
 
Şanlıurfa’da  bazı Suriyeli mülteciler ise araçların zarar görmemesi ve Türkiye kendilerini kabul edip misafir ettiği için araç üzerinde astıkları afişlerle gösterdiler. Suriyeliler araçların üzerinde astıkları, ‘Biz Suriyeliyiz ama evimiz Türkiye, Biz Suriyeli mazlumlar olarak, Türkiye’yi bir kardeş ülke olarak gördüğümüz için buraya sığındık, Türk devletine ve milletine minnettarız’ şeklinde yazılarla ile araçların üzerinde astıkları görüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49