Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Suriyeli vatandaşlara kolaylık getirildi
 Şanlıurfa'da Suriyeli mültecilerin sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanabilmeleri için hastanelerde randevu sisteminden faydalanmaları sağlandı. Artık Suriyeli vatandaşlarda hastanelerden randevu alabilecek.
 
Suriye'de 5 yıldan beri devam iç savaştan kaçan mültecilere sahip çıkan Türkiye, Suriyelilerin sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanabilmeleri için çalışma başlattı. Suriyelilere çalışma izni verilmesinin ardından Sağlık Bakanlığı Suriyeli hastaların yüzünü güldürecek bir çalışma başlattı. Artık Suriyeli vatandaşlarda hastanelerde sıra beklemeden randevu alabilecek.
 
Hastanelerde muayene olabilmek ve işleri erkenden bitirebilmek öğleden sonraya kalmamak için sabah erken kalkıp hastaneye gitme usulü vardı. Ama çağımızın getirdiği kolaylıklar sayesinde tüm bunlar eskide kaldı. Artık internet üzerinden de hastane randevu merkezi aracılığı ile randevunuzu alabilirsiniz. Hem de dilediğiniz saatte herhangi bir zaman zorunluluğu olmadan hastane randevu alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
 
Hastane randevu merkezi aracılığı ile iki şekilde randevu alabilirsiniz. Dilerseniz alo 182 hattı ile randevu alabilirsiniz. Hastane randevu merkezi Alo 182 hattı ile hastane randevu alabilmek için herhangi bir iletişim aracıdan hattı tuşlayınız. Çağrınızı canlı operatör karşılayacaktır. Canlı operatöre muayene olacak olan kişinin T.C. kimlik numarasını vermeniz verip gideceğini bölüm ve Doktor'un ardından randevunuz gerçekleşecektir. Sağlık Bakanlığı en çok mültecinin olduğu Şanlıurfa'da artık Suriyeli vatandaşlarında hastanelkerden randevu almaları sağlandı. Türk vatandaşlarına tanına haklar Suriyeli vatandaşlara da tanındı. Suriyeli vatandaşlar artık sıra beklemeden randevu alabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49