Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Suriyeli üçüzlere Baydilli Sahip Çıktı

Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli, “Türkiye’de dünyaya gelen Suriyeli üçüzler Recep,Tayyip ve Erdoğan’a sahip çıktı”

Yaklaşık 6 yıl önce Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkelerinden kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli Mahmud ve Meryem Yasın çiftinin Süleymanşah çadır kentinde üçüz çocukları dünyaya geldi. Suriyeli aile, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerinden dolayı üçüz bebeklerine 'Recep', 'Tayyip' ve 'Erdoğan' isimlerini verdi. Aile daha sonra Harran konteyner Kente taşındı burada yaşamlarını sürdüren Recep Tayyip Erdoğan kardeşler 5 yaşana girdi. üçüz kardeşler Harran konteyner Kente ana okuluna gitmeye başladılar. Suriye'nin İdlib kentinde hava bombardımanı sonucu hayatlarını kaybettiklerine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Suriyeli Recep Tayyip Erdoğan’a Kardeşler Karaköprü Belediyesini ziyaret ettiler, Ziyarette Belediye başkanı Metin Baydilli tarafından karşılanan çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. Üçüz çocuklar daha sonra Belediye tarafından Alışverişi merkezinde giyim yardımı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49