Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Suriyeli Öğrenciler Açık Kapı İle Tarih Yerleri Gezdi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in talimatlarıyla çeşitli sosyal projelerde yer alan Açık Kapı Birimi personellerinin organize ettiği gezi programına, Eyyübiye ilçesi Şehit Onbaşı Kasım Aksoy Ortaokulundan 27, Umuroba Ortaokulundan 14, Selahaddin Eyyubi Ortaokulundan 11 ve Zeliha Ramazan Alpan Ortaokulundan 16 öğrenci ile refakatçi öğretmenleri katıldı.

Servislerle okullarından alınan öğrenciler, Balıklıgöl, Hz. İbrahim Makamı, Rızvaniye El Sanatları Külliyesi, Haleplibahçe Mozaik Müzesi, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi ve Göbeklitepe’yi gezme imkânı buldular.

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi ziyaretlerinde Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile bir araya gelen öğrenciler, duygu ve düşüncelerini Bakan Kurtulmuş ve Vali Erin ile paylaştılar. Şanlıurfa’da yaşamalarına rağmen bazı yerleri ilk kez görme fırsatı elde ettiklerini dile getiren öğrenciler, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e ve Açık Kapı Birimine teşekkür ettiler.

Ulaşım ve yemek ihtiyaçları Hayata Destek İnsani Yardım Derneği tarafından karşılanan öğrencilerin gün boyu devam eden gezisi, Göbeklitepe ziyareti ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49