Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Suriyeli Küçük Çocuk Kanala Düştü
 Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde sulama kanalına düşen 1 yaşındaki çocuk ağır yaralı olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre olay, Harran'a bağlı Sütlece Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, evlerinin yakınından geçen sulama kanalının kenarında oynayan  Suriye uyruklu bir yaşındaki Salam El A. dengesini kaybetmesi üzerine sulama kanalına düştü. Olayı gören çocuklar durumu ailesine bildirirken, küçük çocuğun ailesi, Salam El A., durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri küçük çocuğa yaptıkları ilk müdahalenin ardından Ambulans ile Küçük Çocuk Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları hastanesine kaldırıldı. çocuğu durumun ağır olduğu bildirildi, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49