Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Suriyeli çocuklar eğlendi
Dünya Oyun Oynama Günü nedeniyle Ataa İnsani Yardımlaşma Derneği tarafından Şanlıurfa’da düzenlenen etkinlikte Suriyeli çocuklar gönüllerince eğlendiler. Anne ve babalar çocuklarla çocuk olurken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Dünya Oyun Oynama Günü nedeniyle Ataa İnsani Yardımlaşma Derneği tarafından Şanlıurfa’daki Suriyeli yetim ve öksüz çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte Suriyeli çocuklar gönüllerince eğlendi. Yağışlı hava nedeniyle bir gün gecikmeli başlayan etkinliğe Kuveytli işadamlarının yanı sıra çok sayıda Suriyeli vatandaş katıldı. Eyüp Peygamber Mahallesindeki Çamlık Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte Suriyeli çocukların sergiledikleri oyun ilgi gördü. Teşekkürler ‘Türkiye’ şarkısının söylendiği etkinlikte dünya barışı için dua okundu. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Şanlıurfa’da kalan Suriyelilere her zaman destek verdiklerini ifade eden Kuveytli İşadamı Nasır El Basan bundan sonrada yardıma ihtiyacı olan Suriyelilere yardımlarının devam edeceğini söyledi.Düzenlenen etkinlikte Şanlıurfa’da 50 bin civarında Suriyeli çocukları okullara kazandırdıklarını belirten Suriye Okulları Koordinatörü Mehmet Seval, “Şanlıurfa’da hala 80 bin civarında eğitimden uzak çocuk bulunuyor ve bu çocuklar sokaklarda bu çocukların okullara kazandırılması için çalışma yapıyoruz. 2016 yılında 30 bin civarında Suriyeli çocuğu okula kazandırmak istiyoruz ve Kuveytli iş adamlarından destek bekliyoruz” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49