Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Suriyeli cinayet zanlısı yakalandı
Şanlıurfa’da 3 katlı bir binanın 2'nci katında bıçaklanarak öldürülen Suriyelinin katıl zanlısı yakalandı. arkadaşını 10 lira için öldürdüğünü itiraf etti.
 
Olay geçtiğimiz hafta içersinde Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana geldi. iddiaya göre , Suriyelilerin kaldığı 2'nci katından kötü kokular geldiğini fark eden komşular, evdeki kimseye ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polislere, 20 gün önce eve Suriyeli bir çiftin kiracı olarak geldiğini ve 10 gündür kendilerini görmediklerini ifade ederek, kötü kokudan rahatsız olduklarını anlattı. Polis Cumhuriyet Savcısı'nın izniyle evin kapısını kırarak içeri girdi. Polis üzerinde kimlik çıkmayan ve defalarca bıçaklandıktan sonra komşularının beyanına göre  öldürülen kişinin evi kiralayan Suriyeli olduğu belirtildi.ceset otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
 
38 yaşındaki Mehmet Hac Ubeyd adındaki Suriyelinin katil zanlısının yakalanması için özel bir ekip kuran il emniyet müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine Şanlıurfa’da Suriyelilerin kaldığı bölgelerde çalışma başlattı. Şehir merkezinde 400 Suriyeli ile yüz yüze görüşüne Polis zanlının Gaziantep’te olduğu bilgisine ulaştı. Daha sonra Gaziantep’te Suriyelilerin kaldığı bölgede çalışmalarını sürdüren 10 kişilik özel ekip, burada 200 Suriyeli ile görüşüldü iki Suriye vatandaşı tespit edilmiş bu şahıslar ile yapılan mülakatta Gaziantep ilinden bir tanıdığını zaman zaman gelip kaldığı anlaşılması üzerine  Urfa ekibi ile Gaziantep Ekiplerinin tespit edilen adrese ortaklaşa yapılan operasyonla  21 yaşında Şam doğumlu  Husam Numan adındaki Suriyelinin üzerinde yapılan üst aramasında suç delili olabilecek maktule ait telefon hattı ve cüzdan içerisinden çıkan üzerinde kan olduğu değerlendirilen kırmızı renkli lekeler bulunan 50 Suriye lirası toplam 550 Suriye lirası ele geçirildi.gözaltına alınan Suriyelinin arkadaşını Türk parasıyla 10 lira için öldürdüğünü itiraf etti.Suriye uyruklu Husam Numan sağlık raporu için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine getirildi. ardından “Kastan adam öldürmekten” Adliye sevk edildi.
  


suriyelinin katil zanlısı yakalandı paylaşan: WWW-URFAHABER24-COM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49