Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Suriyeli ailenin iki evi aynı anda yandı
 Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Yeşildirek mahallesinde 6 kişilik Suriyeli ailenin yaşadığı ev yandı. Suriyeli ailenin Halep'teki evi de hafta içersinde bombardımandan yıkıldı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan ve Şanlıurfa'ya yerleşen Suriyeli bir ailenin Haliliye ilçesi  Yeşildirek mahallesinde 442 sokak no: 34'te kiraladığı evde yangın çıktı. Hasan Rahmo Abduljawat kiraladığı  evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Komşuların haber vermesi ile  Olay yerine gelen ve yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevlere kısa sürede müdahale etti. Yangında bir odadaki eşyalar tamamen yandı.
Baba Hasan Rahmo Abduljawat, "Gece çocuklarla yatarken bir den odadaki eşyaların yandığını gördüm hemen çocuklarımı alıp dışarı çıktım komşuların ihbarı ile olay yerine itfaiye geldi. İtfaiye yangını söndürdü fakat kullandığımız bütün eşyalar yandı. Ben 4 yıl önce çocuklarımı alıp Hapep'ten kaçıp buraya sığındım bazen iş buluyorum bazen bulamıyorum bizim Halep'teki evde bu hafta uçak bombardımandan yıkılmış ne talihsiz biriyim hem Suriye'deki evim bu hafta yıkıldı, hemde burada kiraya tutuğum ev yandı, evde bir şey kalmadı hayırseverlerden yardım bekliyorum" dedi.
Evlerinde hiç bir şeyleri kalmayan aileye yatak, bataniye, giyecek ve gıda yardımı yapılması istendi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49