Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Suriyeli 9 Bin Kişi Kımse Yokmu İftar Sofrasında
Kimse Yok Mu Şanlıurfa Şubesi, iftar yemeklerini şehir merkezinin dışına taşıdı. Akçakale ilçemizde kurulan iftar sofrasında misafir bulunan Suriyeli 300 kişiye yemek verildi. Ramazan ayı süresince her gün Akçakale İlçesinde 300 kişilik,Toplamda 9 bin kişiye iftar programı devam edecek. Organizasyonun ilk gününde davet edilen aileler,iftarı yöremizin ve Suriyelilerin de alışık olduğu yer sofrasında açtı.

Kimse Yok mu Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Şahin konuyla ilgili şunları söyledi:

‘’ Kimse Yok mu Derneği Şanlıurfa Şubesi olarak,Akçakale İlçesinde misafir bulunan Suriyeli ailelere her gün 300 kişiye yetecek kadar,değişik menülerin olacağı dört çeşit iftar yemeği sunacağız. Daha sonraki günlerde İlçe Kayamkamı ve Daira Amirlerinin de davet edileceği iftarlarımıza,çadır kente yerleşemeyen, evlerde ve köylerde kalan Suriyeli misafirlerimizi davet ediyoruz. Kendi imkanları ile gelemeyen ailelere servis araçları tahsis edilerek iftara gelmelerini sağlıyoruz.Gelen Suriyeli vatandaşlarımız genelikle köylerde tarlada çalışan insanlar.Bu vatandaşlarımızı yanlız bırakmamamız gerekiyor. Gerçekten bu insalar çok zor durumda. Bize müracaat eden ailleler en çok soğuk su içemediklerinden ve akşam sıcaktan yatamadıklarıdan şikayet ediyorlar. Buzdolabı ve vantilatör ihtiyaçlarını dile getiriyorlar.Ramazan ayında sıcak yemek ve içecek soğuk su onlar için çok büyük bir nimet.elimizden geldiği kadar imkanlarımız ölçüsünde her yere yetişme arzusu ile çalışan bir derneğiz. Binlerce ailenin yaşadığı ilimizde değişik kurumlar iftar çadırları açıyor, hepsinden Allah razı olsun. Daha çok aileye ulaşmak için sponsor kuruluşlar ve hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. Ramazan boyunca Şanlıurfa merkez İpekyol caddesinde bulunan derneğimizde İhtiyaç sahiplerini geri çevirmiyoruz.dernek olarak her türlü sorunlarında yanlarında olacağız."

Bir iftar 5 TL.Destek olmak isteyen vatadaşlarımız cep telefonları ile mesaj kısmına İFTAR yazıp 5777’ ye göndererek bize destek olabilirler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49