Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

''Suriye'den Kaçış'' filmin oyuncuları Urfa’da
Önümüzdeki günlerde Sinemalarda yayınlanacak olan ‘Suriye’den Kaçış’’ adlı film çalışmaları son sürat devam ediyor. 2014 yılına damga vurması beklenen yeni filmin programı farklı ilkleriyle, birçok sinema filmini geride bırakacağa benziyor.
Film bazı sahneleri Şanlıurfa'nın Balıklıgöl semtinde önümüzdeki günlerde ise Suriye sınır kapısı olan Şanlıurfa'nın Akçakale sınır kapısında ve Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı Çadırkentlerde çekimler yapılacak ve önümüzdeki günlerde Vizyona girerek 2014 yılına damga vurması bekleniliyor. Şanlıurfa'daki Çekimler öncesi açıklama yapan Yönetmen Murat Uygur, filmin Suriye’den Türkiye’ye kaçan bir ailenin dramını anlattığını belirterek, “Şanlıurfa'da Kaçış filminde rol alan arkadaşlarımız,Burhan Çelik,Royal Özkök,Burhan İspir,Hilal Özkan ve diğer ekip oyuncularımızın yanında Şanlıurfalı 150'ye yakın Figüran oyuncularımız ile birlikte Şanlıurfa'da son çekim hazırlıklarımızı yapıyoruz. Balıklıgöl'ü ziyaret ederek balıklara yem attık.Tarihi yerleri ekimizle birlikte gezdik.Kendi memleketimde bulunmaktan ve Kaçış Filmiyle Urfamızı tanıtmaktan son derece mutluyum” dedi.
 
Suriye’de yaşanan insanlık dramını beyaz perdeye taşımak amacıyla bu filmi çekiyoruz.Böyle bir projenin içinde olduğum için bir Şanlıurfalı olarak çok mutluyum. Ayrıca ''Suriye'den Kaçış'' filminin çekimleri için Şanlıurfa'da olmaktan fevkalede bir mutluluk içindeyim.Bu projenin Şanlıurfa’nın tanıtımına da büyük katkısı olacağına inanıyorum”dedi. ‘Suriye’den Kaçış’ filmi hakkında Şanlıurfa medyasına bilgiler veren başarılı yönetmen Murat Uygur, ’Bu film birçok ilkleri ile Türk sinemasına damga vuracağını iddia ederek, filmin 2014 yılına damga vuracağını belirterek, yakın zamanda sinemalarda gösterime gireceğini söyledi. Başarılı yönetmen Murat Uygur; Sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan film, birçok ilkleriyle gündeme geleceğini söyledi. Öte yandan,Şanlıurfalıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaçış filmi yönetmeni Urfalı Murat Uygur ve filmde yer alan oyuncular bu yoğun ilgi karşısında memnuniyetlerini ifade ederek,Şanlıurfa halkına teşekkürlerini sundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49