Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Suriye ve Irak Kardeşimizdir
Ak parti 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şanlıurfa'da 1700 yataklı şehir hastanesinin temelini Mart ayında atacağız"dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 11.25'te Başbakan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala da Şanlıurfa'ya geldi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, GAP Havaalanı'nda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Küçük ile diğer ilgililer karşıladı.
GAPTEM’de yapılan Ak parti 99. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına büyük organizasyon eksikliği vardı. Salona Başbakan Davutoğlu ile birlikte gelen kimi milletvekilleri ayakta kalırken, daha sonra yer açılmasıyla sorun giderildi. Salonun yetersiz olması nedeniyle çoğu kişi ayakta kaldı. Başbakanın programını takip etmek için akredite olan basın mensupları bile içeride çalışamadı. yer sıkıntısı vardı.
GAP Tarımsal Eğitim Merkezi'nde (GAPTEM)  düzenlenen Ak parti 99. Genişletilmiş İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısına Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldı.
MİT'e saldırının amacı başka
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'da düzenlenen partisinin il başkanları toplantısında Kılıçdaroğlu'nun son zamanlarda MİT'e yönelik saldırılarını eleştirdi..
''MİT Müsteşarı üzerinden milli iradeyi hesaba çekemeyenler, anlaşılan o paralel çete, Kılıçdaroğlu'na yeni bir tüyo, malzeme vererek MİT Müsteşarlığına saldırtmaya çalışıyorlar.
Bunun arkasında MİT'in son 4-5 yıl içinde köklü bir yeniden yapılanmayla dış istihbaratta kazandığı kapasiteyi kıskanan dış çevreler de var. Kılıçdaroğlu, ciddi bir delil varsa ortaya koyar.
MİT de devlet kurumlarımızın hepsi de sadece bu devlete, millete hizmet eder. Hiçbir devlet kurumumuzu bu tür iftiralara karşı korunaksız, dayanaksız bırakmayız"dedi.
Faklı Siyasi Görüşler Burada Barınamaz
"Çözüm sürecini kararlılıkla sürdüreceğiz. Ama Hakkari'den Edirne'ye, Muğla'dan Artvin'e kadar Türkiye'nin her bir köşesinde kamu düzenini kesinlikle zaafa uğratmayacak her türlü tedbiri de almaya kararlıyız. Türkiye'nin her yerinde siyaset yapmaya, Türkiye'nin her yerinde al bayrağı ve AK Parti bayrağını dalgalandırmaya kararlıyız ve bundan hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz."
Suriye ve Irak Kardeşimizdir
Bütün Suriyeliler ve Iraklılar bizim kardeşimizdir. Anadolu toprakları onların anayurdu olarak her zaman açıktır. Sayın Barzani ile görüşmeler yaptık. TSK'nın orada Irak Ordusu'nun parçası olan peşmergeye eğitim verdiği alanları gezdik. TSK'nın dost ve kardeş ülkenin istikrarı için gösterdiği çabalar göz kamaştırdı. Askeri katkılarımız devam edecek. Irak ile temas halinde bölgesel tehditlere karşıda birlikte çalışmaya kararlıyız. Duhok'taki AFAD'ın adı saygıyla anılan yardım teşkilatı AFAD'ın kurduğu kampları ziyaret ettim. Kim zalimse kimliğine bakmadan karşı çıkarız. Kim mazlumsa kimliğine bakmadan bağrımıza basarız. Biz deriz ki her Nemrut'a bir İbrahim, her Firavun'a bir Musa gerek. Türkiye'ye dönmemi sağlayan bir olgudan bahsetmek isterim. Erbil'de sokağa çıktığımızda görüşme yaptığımızda Cuma Namazı için camiye gittiğimizde her dilde kardeşlerimiz bize saldırdılar. İşte görmek istediğimiz Irak, Ortadoğu, Suriye tablosu bu. Birileri daha fazla kan akması için örgütleri kullanabilirler. Onlara karşı biz her zaman kararlılık ve inatla barış kardeşlik dostluk ve yeni bir medeniyetin uyanışı diyeceğiz.
Kılıçdaroğlu'nun Yüzleşmekten korkuyor
"Siyasete bir seviye, bir karşılıklı saygı getirmek gerekir. Ama maalesef bugün sabah hemen havaalanından buraya gelirken Sayın Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da yaptığı bir toplantıdaki ifadelerinden anlıyorum ki Kılıçdaroğlu'nun kulakları bu tür çağrılara kapalı. Gönülleri kapalı olanların, kulakları da kapalı olur zaten. Gönüllerini açamayanlar, kulaklarını kapatırlar bu tür çağrılara."
1700 Yataklı Hastanenin Temeli Mart Ayında Atılacak
Şanlıurfa'da bir çok yatırım yapıldı Eyyübiye'de 600 yataklı hastane, Harran üniversitesinde yine 600 yataklı hastane 2015 yılında tamamlanacak 1700  yataklı şehir hastanesinin temelini mart ayında atacağız dedi"
Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48