Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Suriye sınırında askeri araç devrildi, 1 Şehit 2 yaralı
Akçakale ilçesinde Askeri araç sınırda devriye atarken şarampole yuvarlandı. Kazada 1 Asker Şehit oldu 2 Asker yaralandı.
Kaza Akşam saatlerinde Akçakale ilçesi Öncü mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Suriye sınır hattında devriye görevi yapan Askeri Araç şarampole yuvarlandı. Kazada Uzman Çavuş Gökhan Poyraz, Asker Faik Yüce ve Yusuf İslam Meral yaraladı. Kazayı gören Mahalle sakinleri durumu sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan yaralılara müdahalesinin ardından Akçakale Devlet Hastanesine götürüldü. Tedaviye alınan askerler ise durumu ağır olan Faik Yüce ise Şanlıurfa Harran üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Faik Yüce kurtulmayarak şehit oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48