Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Suriye sınırına uçaklar yönelmiş
Genelkurmay Başkanlığı: ''Suriye’ye ait bir helikopter ve uçağın sınırlarımıza yaklaşması üzerine Hatay Osmaniye Şanlıurfa Mardin bölgesinde hava muharebe devriye görevi icra eden iki adet F 16 uçağımız, bölgeye yönlendirilmiş, ancak söz konusu hava araçları geri dönerek bölgeden uzaklaşmıştır''
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'ye ait bir helikopter ve uçağın sınırlara yaklaşması üzerine Hatay-Osmaniye-Şanlıurfa-Mardin bölgesinde hava muharebe devriye görevi  icra eden iki adet F-16 uçağının bölgeye yönlendirildiğini, ancak söz konusu hava araçlarının geri dönerek bölgeden uzaklaştığını bildirdi.
 
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden Türk Silahlı Kuvvetlerinin günlük faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.
 
Buna göre Suriye'ye ait bir adet MI-17 helikopter ve bir adet IL-17 uçağının sınırlara yaklaşması üzerine Hatay-Osmaniye-Şanlıurfa-Mardin bölgesinde hava muharebe devriye görevi icra eden iki adet F-16 uçağı bölgeye yönlendirildi ancak söz konusu hava araçları sınıra 1.3 ve 2.3 deniz mili kala geri dönerek bölgeden uzaklaştı. 6 adet F-16 ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra edildi.
 
Sahil Güvenlik Komutanlığınca da bir adet bot ile Ege Denizi'nde ve üç adet bot ile Türkiye-Suriye deniz hududunda karakol görevi gerçekleştiril 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49