Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat
Şanlıurfa Suriye sınırında başlayan askeri hareketliliğin ardından gündeme gelen Türkiye'nin Suriye'ye gireceği yönündeki iddialar sınıra askeri sevkiyatları artırmasıyla dikkat çekiyor.
Son birkaç haftadan buyana Türkiye’nin Suriye’ye gireceği yönündeki iddialar devam ederken Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı bünyesinde bulunan ve tamamı profesyonel askerlerden oluşan bir tabur asker, Suriye sınırında konuşlanmak üzere bugün zırhlı araçlarla yola çıktığı bildirildi.Sıkı güvenlik önlemleri altında yola çıkan askeri konvoyun, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa güzergahını kullanarak Suriye sınırına gideceği öğrenildi.
Türkiye'de, Bolu ve Kayseri'de bulunan komando tugayları ile birlikte profesyonel sisteme geçen ilk 3 askeri tugaydan biri olan Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nın bir olan ve bugün Suriye sınırına sevk edilen askerlerin tamamının rütbeli ve profesyonel askerlerden oluştuğu öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49