Öne Çıkanlar sanlıuırfaspor harran restore voleybol abıde

Bu haber kez okundu.

Suriye sınırda çatışma, kapı kapatıldı
Kilis'in karşısındaki Suriye'nin Azez ilçesinde El Kaide bağlantılı IŞİD ile ÖSO mensupları arasında çatışmalar çıktı.
 
Kilis'in karşısındaki Suriye'nin Azez ilçesinde El Kaide bağlantılı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensupları arasında çatışmalar çıktı. Aralıklarla süren çatışmalar üzerine Türkiye, güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı'nı giriş ve çıkışlara kapattı.
 
Aylardır IŞİD ile ÖSO mensuplarının çatıştığı Azez'de, dün gece iki grup, Öncüpınar Sınır Kapısı'nın karşısındaki Suriye'nin Esselame Sınır Kapısı'nın kontrolünü ele geçirmek için çatışmaya başladı. Ağır silahlarla yaşanan çatışma ve zaman zaman duyulan patlama sesleri Kilis'te tedirginliğe yol açtı. Yaşananlar üzerine güvenlik güçleri sınır hattında önlemlerini artırırken, yetkililer ise güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı'nı giriş ve çıkışlara kapattı.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49