Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Suriye geçici hükümet başbakanından önemeli açıklamalar
Şanlıurfa'da bir dizi temaslarda bulunan Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu geçici hükümet başbakanı Gassan Hito, Rusya, savaş uçakları IŞID hedeflerini değil direk bizleri hedef almaktadır" dedi.
Suriyeliler tarafından Şanlıurfa'da kurulan Rızık derneğini ziyaret eden Suriye Geçici Hükümet Başbakanı Gassan Hito burada basın mensuplarına son günlerde Suriye'de Rusya'nın yapmış olduğu Esed'a destek ile ilgili açıklama yaptı. Hito, “Bizler Esad’a karşı verdiğimiz mücadelenin aynısını şimdi Rus askerlerine karşı veriyoruz. 4 yıldır Esad rejimine karşı savaşıyoruz. Bundan sonra Ruslarda savaşacağız. Bu bizim düşürdüğümüz ilk uçak olmayacaktır. Rusya’nın Suriye topraklarında başlattığı işgale karşı savaşımız dün olduğu gibi bundan sonrada sürecektir. Son bir haftadır Rusya Suriye’deki savaşa direk müdahil oldu. Kendi hava kuvvetleri bizimle savaşıyor. Aldığımız bilgilere göre hava saldırısında birçok sivil yerleşiminin de hedef aldığını öğrendik. Şuanda hava saldırıları, Humus, Hama, İdlip bölgelerinde devam ediyor. Rusya ve müttefiklerinin son günlerde dillendirdikleri Esat’la geçiş hükümeti formülünü savaşa direk müdahil olması adil değildir. Buradaki amaç sivilleri korkutmak ve muhalefeti zayıflatmaktır. Bizler Rusya ve müttefiklerinin ülkemizi derhal terk etmelerini istiyoruz. Dünya’daki en büyük terörist Esad ve yönetimidir. O bu ülkeden gitmedikçe bu acılar bitmeyecektir. 4 yıllık savaşta şuana kadar 300 binin üzerinde insan öldü. Şimdi kalkıp biz böyle bir katille ülkemizde geçiş hükümetimi kuracağız. Şuanda Esad’ın geçiş sürecinde başta kalması ona ödül vermek anlamına gelir. Rus Hava Kuvvetlerince bir haftadır düzenlenen hava saldırısında yüzde 90’ı Özgür Suriye Ordusu ile sivil hedefler vurulmuştur. En az vurulan hedefler arasında IŞİD mevzileri ve hedefleri yer almaktadır. Gerçekleştirilen bu hava saldırısında yeniden sivil göçü artıracaktır. Bunun için acilen Suriye topraklarında olası bir göç dalgasına karşın tampon bölgenin biran önce kurulması gerekir, Dünya hala bu olaylara sesiz kalıyor, Rusya böyle devam ederse sınırda büyük göç meydan gelir"dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49