Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Suriye'de Yeni Bir Birlik Kuruldu
Haseke Milli Devrim ve Muhalefet Güçleri Birliği Derneği üyeleri bugün hazırladıkları Arapça pankartlar ile Haleplibahçe Amfitiyatro'da basın açıklaması yaptı. Suriye topraklarında haksızlığa uğrayanların sesi olmak amacıyla basın açıklaması düzenlediklerini belirten grup sözcüsü Hişam El Mustafa " Suriye'de PYD terör örgütü ve IŞID köyleri ve evleri yıkmak ve yakmak insanları evlerinden gasp ederek göç etmeye zorlamak , küçük yaşta çocukları zorla Askere almak ve diğer töerör örgütleriyle işbirliğiyle yapmaktadır. PYD ve IŞID zulmünden kaçan masum Suriyeliler toplama kamplarında en zor koşullarda koyup ele geçirdiği yerlere girme iznini yasaklamıştır.
Suriye'de terör örgütlerin işgaline boyun eğmeyen atalarımızın emanetlerini her ne olursa oldun gücümüz yettiği kadar sahip çıkacağız, ve topraklarımız içim ölürüz.
17 Eylül Pazar günü Ceylanpınar'da yapılacak gösteriye Haseki milli devrim muhalefet güçleri birliği derneği olarak 22 Eylül'de yapılacak sözde seçimlerini, terör eylemlerini, Suriye'yi bölme çalışmalarını, ırkçı ve federal yapıya red etmeye ve kınamaya milleti davet ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSurıye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49