Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Suriye Çatışma ; 3 Yaralı
Suriye’de YPG ve El Nusra arasında yaşanan çatışmalar nedeni ile 3 kişi yaralandı. Arlok bölgesinde yaşanan çatışmalarda 3 sivil yaralandı.  Sınırdan alınan siviller ambulansta yapılan ilk müdahalelerin ardından Viranşehir Devlet hastanesine getirildi.
Suriye’de YPG güçleri ile El Nusra arasında devam eden çatışmalarda 3 sivil yaralandı. Resulayn ilçesine bağlık Arlok bölgesinde yaşanan çatışmalar 3 sivil vatandaş yaralandı. Yaralanan vatandaşlar sınırdan ambulans ile Ceylanpınar Devlet Hastanesine getirilerek il müdahaleleri yapıldı. Ardından 2 yaralı  Viranşehir Devlet hastanesine getirildi. Yaralılardan Selam Etayi beyin kanaması nedeni ile Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilirken, diğer yaralı ise Viranşehir devlet hastanesine getirildi.
BDP Viranşehir İlçe Eşbaşkanı Servet Kılıç ve Ceylanpınar İlçe Eşbaşkanı Hüsnü Kılıç Viranşehir Devlet Hastanesine gelerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldılar.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49