Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Suriye ailenin büyük mutluluğu
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa'ya sığınan El Muhammed ailesinin üçüz bebekleri oldu Aile, bebeklerine Dilvin, Diljin ve Adnan isimlerin verdi.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa'ya yerleşen aile büyük mutluluğu, 17 yıldır evli olan ve bu güne kadar çocukları olmayan Fatma, 1 ay önce üçüz bebek dünyaya getirdi. Suriyeli çift, çocuk sahibi olmak için kentteki özel bir hastaneye başvurdu. Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalan 39 yaşındaki Fatma Mustafa el Muhammed, bir ay önce biri erkek üçüz Bebek doğurdu. Çift, 7 aylık doğan bebeklerine Adnan, Dilvin ve Diljin isimini koydu. Prematüre olan ve gelişim sorunu yaşayan üçüzler Özel bir hastanede kuvözde tutularak tedavileri yapıldı. 1 aydır tedavileri devam eden üçüzler bu gün yapılan son kontrollerinin ardından taburcu edildi.
Suriye'nin Rakka kentine bağlı Tel Abyad ilçesinden eşi Fatma El Muhammed ile birlikte  kaçan Halil El Muhammed ailesi Şanlıurfa’ya yerleşti. Çocukları olamayan Suriyeli çiftin Şanlıurfa'da üçüzleri oldu.
Şanlıurfa’ya 1 yıl önce yerleştiklerini ifade eden Baba Halil El Muhammed, 17 yıldır çocuklarının olmadığını ve Şanlıurfa’da üçüz bebeklerinin olduğunu söyledi. Üçüz bebeklere bakmakta zorluk yaşadığını ve kendisinin de sakat olduğunu ifade eden Muhammed, yetkililerden yardım istedi. Üçüz bebeklerini kucağına alan anne Fatma ise bebekleri için mama ve çocuk bezi istediğini ifade ederek, doktorlara teşekkür etti. Bebeklerine Dilvin, Diljin ve Adnan ismini koydular.
Ailenin sağlık masraflarını hastane yönetimi tarafından karşıladı. Anne ve Baba üçüz bebeklerini alıp taburcu oldu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49