Öne Çıkanlar sergı Şanlıurfada Kamyonet Şarampole Yuvarlandı Sri Lanka Heyeti Vali Erini Ziyaret Etti Tüm gözler saat 17:00a çevrildi Şanlıurfda silah atılmaması için uyarı pankartı asıldı

Bu haber kez okundu.

Sürat ölüm getirdi
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde motosiklet otomobil ile çarpıştı, kazada kask takmayan motosiklet sürücüsü öldü, arakasında oturan 1 kişi yaralandı.
Kaza saat 16: 00 sıralarında Karaköprü ilçesi Adnan Menderes bulvarında meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Mızrak'ın kullandığı 63 ZT 295 plakalı motosiklet bulvar kavşağında İbrahim Ş.'nin idaresindeki 27 KT 763 plakalı ticari araçla çarpıştı. kazada başında kask olmayan motosiklet sürücüsü  19 yaşındaki Yusuf Mızrak olay yerinde hayatını kaybetti. motosiklet sürücüsünün arkasında oturan ismi henüz belli olamayan 1 kişi ise yaralandı.  caddede bulunan vatandaşların haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi ve polis intikal etti. yaralı kişi Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. kazada ölen motosiklet sürücüsü ise cenaze aracıyla Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastane morguna kaldırıldı. kazada hayatını kaybeden sürücüden geriye ise yola savrulan terlikleri kaldı.
Mahalle sakinler kazananın geldiği meydanda Ambulans çok geç geldiğini belirterek duruma tepki gösterdi. kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49