Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şüpheli paket fünye ile patlatıldı
Şanlıurfa'da halk otobüs durağına bırakılan şüpheli paket bomba imha ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde fünye ile patlatıldı.
Olay akşam saatlerinde Haliliye ilçesi Halk Eğitim Merkezi önünde bulunan halk otobüs duraklarında meydana geldi. İddiaya göre, otobüs durağına bırakılan bir paket vatandaşların dikkatini çekmesi üzerine bomba olma ihtimali olma olasılığı ile Polis ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen güvenlik güçleri yolu trafiğe kapatarak önlem aldı. Burada Bomba İmha ekiplerinin gelişini bekleyen güvenlik güçleri yolu bariyerler ile kapatarak önlem alırken yüzlerce vatandaş ise meraklı bakışlarla olayı izledi. Kimi ise o anı selfie çekerek ölümsüzleştirirken Bomba imha ekiplerinin gelmesiyle alan tamamen boşaltıldı.  Kontrollü bir şekilde  patlatılan şüpheli paketten kıyafet çıkarken vatandaşlar derin nefes aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48