Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Sümeyye Erdoğan Urfa'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından düzenlenen programa katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Erdoğan, "Bende İmam hatip mağduruyum"dedi.
Sümeyye Erdoğan’ın Şanlıurfa’daki ilk durağı Hatice Kübra Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi oldu. Erdoğan, ardından Şanlıurfa Büyükşehir Konferans Salonunda İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından düzenlenen “Yeni Nesil İmam Hatipler ve Gelecek Vizyonu” programına konuşmacı olarak katıldı. Programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Milli Eğitim müdürü Metin İlci, İl Müftüsü İhsan Açık, Ak kadın kolları yönetimi ve bir çok davetli katıldı.
“Yeni Nesil İmam Hatipler ve Gelecek Vizyonu” programına öğrencilere hitap eden Sümeyye Erdoğan," İmam Hatiplerin asla kendi inancından taviz vermediğini ve hep başı dik yürüdüğünü  ve kendisinin de İmam Hatip mağduru olduğunu aktaran Erdoğan şunları kaydetti:
İmam Hatiplerin bu ülkeye büyük katkılar sundu ve Türkiye'nin son yıllarda yakaladığı zirve ivmesinde imam hatiplilerin büyük pay sahibi oldu.İmam hatip ruhu sadece bir fikir değil aynı zamanda bir aksiyondur, yeni Türkiye, mayasında imam hatip ruhunun olduğu bir manifestodur çünkü dünyayı ve çağı yakalayabilmenin, zulme baş kaldırmanın, iyi bir eğitim edinmenin, hak bildiğin yolda cesaret ve sabırla yürümenin manifestosu. İmam hatip ruhu dünyayı bir bütün olarak kavrama, doğunun ve batının ilim ırmaklarını buluşturma misyonu ile bu ülkeye çok şey kazandırdı."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48