Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Süleymaniye de Çocuklara Kitap Dağıtıldı
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bahçelievler Gençlik Merkezindeki gençlerin topladıkları kırtasiye malzemelerinin Mehmet Saçlı İlk ve Ortaokulu’nda dağıtımını gerçekleştirdi.
 
Süleymaniye’deki Mehmet Saçlı İlkokuluna gelişinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Güvenç: “Bugün Süleymaniye’de mutluluk veren çok özel bir programda çocuklarımızla beraberiz” dedi.
 
Gençlik Merkezinde çalışan gençlerin, üniversite sınavları sonrası salonlarda bırakılan çok sayıda kırtasiye malzemelerini toplayıp çocuklara dağıtılmak üzere kendilerine getirildiğini ifade eden Vali Güvenç: “İlk olarak bu ince düşüncenin sahibi Gençlik Merkezi çalışanlarımızın hepsini kutluyorum. Bunları toplayarak hem ekonomiye katkı sağlamış oldular, hem de çocuklarımızı sevindirdiler. Yine Gençlik ve Spor Bakanlığımızın gönderdiği bu kitapları da okumaları için genç yavrularımıza dağıttık. İnşallah okuyacaklar ve daha sonra yine bir araya geldiğimizde kitaplar üzerine konuşacağız” dedi.
 
Malzemelerin dağıtımının ardından çocuklarla bahçede de bir araya gelen Vali Güvenç; çocuklarla basketbol oynarken, kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında mutluluğunu gizleyemedi. Vali Güvenç daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Mehmet Saçlı İlk ve Ortaokulunda Vali Celalettin Güvenç’e Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49