Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Sulama Kanalında Cesedi Bulunmuştu! Öldürülmüş

Olay geçtiğimiz hafta Akçakale ilçesi Ortaören mahallesinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, tarlada çiftçilik yapan köylüler kanalda harekesiz bir adamın olduğunu gördü. Çiftçiler kendi imkânlarıyla kanalda bulunan kişiyi çıkarttıktan sonra olayı jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Sağlık ekipleri kanaldan çıkarılan kişiye olay yerinde yapılan incelemede öldüğünü saptandı

Yapılan incelemede üzerinden kimlik çıkmayan cesedin Mustafa Ş.'a (28) ait olduğu belirlenmişti. Olay yerindeki incelemenin ardından Mustafa Ş.'ın cenazesi, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olaydan sonra geniş çaplı araştırma başlattı. Bir haftalık yoğun çalışmanın sonunda telefon kayıtlarına varan jandarma ekipleri, olayın yasak aşktan meydana geldiğini belirledi. Mustafa Ş.’nin eşi Esma Ş’nin İlhan D. İle gönül ilişkisinin olduğu tespit eden jandarma Esma Ş. İle İlhan D.’yi gözaltına alarak ifadeleri alınmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü. Burada ifadelerine başvurulan Esma Ş. İle İlhan D. İşbirliklerini reddederken Esma Ş ise İlhan D. İle aralarında gönül ilişkisinin olduğunu ama kocasının sevgilisi tarafından öldürülmesinde herhangi bir haberinin ve işbirliğinin olmadığını belirtti.

İki şüpheli ifadeleri ardından mahkemeye sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkan ikili “Kasten Adam Öldürmek” suçundan tutuklandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49