Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Sulama Kanalı Yine Bir Can Aldı
Şanlıurfa’da DSİ Kanalında balık tutmaya çalışan çocuk kanala düşerek boğuldu.
Olay bugün öğleden sonra Balaban Köprüsü DSİ Sulama Kanalında meydana geldi. Emniyetten alınan bilgiye göre,  13 yaşındaki Salih Kılıç, arkadaşıyla balık tutmak için Balaban Köprüsünden DSİ Sulama kanalına geldi. Burada balık tutmaya çalışan Salih Kılıç, ayağının kayması sonucu kanala düştü. Onu sudan çıkarmaya çalışan arkadaşı Salih Çıtır da suya düşünce çocukların imdadına çevrede bulunan vatandaşlar yetişti. Yeğenleriyle orada bulunan Bakır Demir, suya atlayarak çocukları çıkarmaya çalıştı. Bakır Demir, sadece Salih Çıtır’ı sudan çıkarabildi. Ardından olay yerine gelen su altı polisleri 13 yaşındaki Salih Kılıç’ı  uzun süre aradıktan sonra sudan çıkarabildiler. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri uzun süre Salih Kılıç’a kalp masajı yaparak müdahalede bulundular. Ancak Salih Kılıç yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuğun cansız bedeni otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken çevrede bulunan çocukların ise olaydan etkilenerek ağladıkları görüldü.  Çocukları sudan çıkarmaya çalışan Bakır Demir, “çocuk önümüzde balık tutmaya çalışıyordu. Biran ayağı kaydı suya düştü. Peşinden de diğer çocuk düştü. Yeğenimle suya atlayarak çocukları çıkarmaya çalıştık. Ancak birini çıkarabildik, diğeri ise suda kayboldu” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49