Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Sulama birliğinden iftar yemeği
ABDULLAH YİĞİT
Şanlıurfa'da iftar geleneği devam ediyor Reha sulama birliği üyelerine iftar yemeği verdi.
Şanlıurfa'da Özel Bir Rusturantta Reha Sulama Birliği Başkanı M.Türki Gündoğan Geleneksel İftar Yemeği verdi.
İftar yemeğine Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Akçakale Eski Belediye Başkanı Feyyaz Gündoğan, Ak parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Gazeteciler ve Basın Emekçiler Derneği Şanlıurfa İl Temsilcisi Gazeteci Abdullah Yiğit, Bereket Sulama Birliği Başkanı Mahmut Gündoğan ,Reha Sulama Birliği Başkanı M.Türki Gündoğan,Reha Sulama Birliği Müdürü Ekrem Parmaksız ,Birlik Encümenleri ,Birlik üyelerinin katılımı ile Reha Sulama Birliği iftar yemeği yapıldı .
Reha Sulama Birliği Başkanı M.Türki Gündoğan," Öncelikle iftar yemeğimize katılan Harran Belediye Başkanımız Mehmet Özyavuz, Akçakale Eski Belediye Başkanımız Feyyaz Gündoğan ve ismini sayamadığım değerli başkanlarım, değerli encümenlerim, değerli üyelerimizin geleneksel iftar yemeğimize katıldıkları için tek tek teşekkür ediyorum. Biz Reha Sulama Birliği olarak her zaman birliğimizin üyelerine hizmet etmek için çalışıyoruz ben ve ekibim olarak "dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49