Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Sudan Büyükelçisi Şanlıurfa’da

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in makamında ağırladığı Büyükelçi ve beraberindeki heyet, Vali Erin ile bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin, Büyükelçi El Kordofani’ye teşekkür ederken, Büyükelçi El Kordofani de Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek ilgi ve alakasından dolayı Vali Erin’e teşekkür etti.

Büyükelçi ve beraberindeki heyetin, 3 gün sürecek Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında bazı sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49