Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

STK'dan Toplu Kınama
Şanlıurfa Akçakale ilçesinde bulunan tüm STK’lar, Mısır’da yaşanan insanlık dışı darbeyi kınamak amacı ile bilbordlara Rabia işareti ile tepkilerini ortaya koydular. 
Geçtiğimiz günlerde ilçedeki tüm STK'lar miting düzenlemek istemiş, ancak Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç'in "Sınıra sıfır noktadaki ilçelerde miting, yürüyüş ve toplantı yapılamayacağı" konusundaki tebligatı üzerine ilçede yapılması düşünülen miting iptal edilmişti.
Akçakale'de buluna STK'lar Mısırda işlenen insanlık dışı darbeyi kınamaları ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında şu açıklamada bulundular "Geçtiğimiz günlerde ilçede bulunan tüm STK'lar olarak miting düzenlemek istedik. Ancak Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç'in "Sınıra sıfır noktadaki ilçelerde miting, yürüyüş ve toplantı yapılamayacağı" konusunda yayınladığı tebligat ile düzenleyeceğimiz mitingi iptal ettik. Ancak mısırda işlenen insanlık dışı darbeye ilçedeki STK'lar olarak zulme sesiz kalamazdık. Bu sebeple tepkimizi hazırladığımız afiş ve el ilanlarıyla bu zulmü telin ettik. Biz inanıyoruz ki; Mısır halkının haklı mücadelesi gereken yerini bulacaktır. Zalimler akıttıkları kanlarının hesabını tarih önünde er geç vereceklerdir. Ancak bu zülüm karşısında susan dünya, sukunluğunu ne zamana kadar devam edecektir." açıklamalarında bulundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49