Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

SSK Kavşağına Keleynak Heykeli
Şanlıurfa Belediyesi tarafından devam eden altyapı ve refüj yenileme çalışmalarında SSK Kavşağına Keleynak Heykeli yerleştirildi.

Şanlıurfa Belediyesi tarafından devam eden altyapı ve refüj yenileme çalışmalarında kentin sembolleri kavşaklara yansıdı. Daha önce Karaköprü Kavşağı'na yöreye özgü acı biber 'İsot' , Mardin Karayolu üzerinde bulunan 2 kavşağa Şanlıurfa'nın ünlü Arap Atı ile iki kınalı keklik heykelini dikti. Güvercin heykelini de İpekyol şehitlik kavşağına dikti. Uçaksavar Kavşağına ceylan heykellerini yerleştirdi. Şanlıurfa Belediyesi bugün ise SSK Kavşağına Keleynak heykellerini dikti.

Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı ssk kavşağında yaptığı açıklamada” Şuana kadar acı biber 'İsot', Arap Atı ile iki kınalı keklik, Güvercin heykelini de İpekyol şehitlik kavşağına, Uçaksavar Kavşağına ceylan heykellerini diktik. Göbeklitepe’yi şuan yapıyoruz ssk kavşağına da Birecik’in ünlü kelaynaklarını heykellerini monte ediyoruz daha sonra Akçakale ve Harran yoluna Pamuk ve Buğday heykel erininde kısa bir sürede montajını yapacağız dedi”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49