Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Sri Lanka Heyeti Vali Erin'i Ziyaret Etti

Şanlıurfa Turizm Geliştirme A.Ş, Türk Hava Yolları, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle 2019 Göbeklitepe Yılı faaliyetleri kapsamında Şanlıurfa’ya davet edilen Sri Lanka’da faaliyet gösteren seyahat acentelerine eşlik etmek üzere Şanlıurfa’ya gelen Sri Lanka Kolombo Büyükelçisi Tunca Özçuhadar ve Sri Lanka Ankara Maslahatgüzarı Dilani Weerakoon Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

Sri Lanka Kolombo Büyükelçisi Tunca Özçuhadar ve Sri Lanka Ankara Maslahatgüzarı Dilani Weerakoon ile beraberlerinde Şanlıurfa’da bulunan heyeti ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirten Vali Erin, ziyaretlerinden dolayı Özçuhadar ve Weerakoon’a teşekkür etti.

Vali Erin tarafından ağırlanan Özçuhadar ve Weerakoon, iki ülke arasındaki turizm işbirliğini artırmak amacıyla gerçekleşen ziyaretin verimli geçmesini dilediklerini belirterek, nazik davetlerinden dolayı Vali Erin’e teşekkür ettiler.

Sri Lanka’dan Şanlıurfa’ya gelen turizm acenteleri temsilcileri, Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki acentelerle işbirliği toplantıları düzenlediler. Toplantılara refakat eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan, gerçekleşen görüşmelerin oldukça olumlu geçtiğini, turizm altyapı sorunları giderildikçe Şanlıurfa’nın turizm potansiyelinin daha verimli hale geleceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48