Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Sosyal Market Açıldı

Haliliye Belediyesi tarafından Sosyal Hizmetler Merkezi bünyesinde faaliyete geçecek olan Giyim Market, aşevi ve çamaşırhanenin açılışı yapıldı.

Gerçekleşeen açılışa; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Milletvekiller, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri ve Zemzem Gülender Açanal, Büyükşehir Belediye Başkanı, Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, MKYK üyesi Vildan Polat, Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, STK'lar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesinde Haliliye Belediyesi'nin mehteran takımı sahne aldı. Daha sonra ise belediye tarafından gönül çorbası ikramı yapıldı. Çorba ikramından sonra Kur'an-I Kerim Tilaveti yapılarak dualar okundu.

Haliliye Belediyesi tarafından açılışı gerçekleştirilen sosyal market, giyim market, aşevi ve çamaşırhaneden faydalanacak olan yardıma muhtaç ailelere kart dağıtımları yapıldı.

Katılımcılar daha sonra yapılan yardım binalarının açılışını kurdeleyi keserek gerçekleştirdi. Açılış sonrası katılımcılar sosyal market, giyim market, aşevi ve çamaşırhaneyi gezerek Başkan Canpolat'tan bilgi aldı.

Alanları gezerken bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; '' burada ana malzemeler dağıtılacak. buradaki durum evde ne lazımsa yardıma muhtaç aileler alacak. Çocuklar içinde güzel şeyler var, yaşlılarımız ve hastalarımız içinde kendi ayaklarına yardım gidecek. Esas olan onların dualarını almak, halka hizmet etmek hakka hizmet etmektir. Burada bir halka hizmet mekanı yapılmış, isteyerek ve gönülden yapılmış. işte gönül belediyeciliğin bir örneği bu'' dedi.

Yaptıkları sosyal yardım faaliyeti ile ilgili konuşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise; '' Şanlıurfa’da bir uyum bir ahenk var. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere diğer siyasilerimizle Şanlıurfa için neler yapabiliriz tartışıp konuşuyoruz. Zeynel başkanımız da projelerimizi takip ediyor bize yol gösteriyor. Burada market, giyim, aşevi ve ücretsiz çamaşırhane var. Şuanda market olan kısmın içerisindeyiz. Burada para geçerli değil puan geçerli ilgili vatandaşlarımız buraya müracaat edecek bir komisyondan bir kurula geçecek. Kurul sonrası vatandaşlarımızın hane sayısında yaşayan bireyler kadar karta para yüklenecek daha sonra evde ne lazımsa temin edilecek. Bizler hep birlikte biriz beraberiz, Şanlıurfa halkı için, birebir halk için her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve emrinde olduk inşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49