Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

“Sonuna Kadar Yanındayım“
Sürpriz şekilde İbrahim Tatlıses'ten boşanan Ayşegül Yıldız, "Bir tartışma sonrası 'boşanacağım' dedim ve öyle boşandık." dedi.
 
Beklenmedik bir şekilde minik kızının babası ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile boşanan Ayşegül Yıldız, konuyla ilgili ilk kez konuştu.
 
"Sonuna Kadar Yanındayım"
 
Yıldız, telefonla bağlandığı "2. Sayfa" programında boşanmayla ilgili şunları söyledi:
 
"Ben İbrahim Tatlıses'in sonuna kadar yanında olacağım. Çok yanlış şeyler konuşuluyor. Bunlardan dolayı üzüntü duyuyorum. Benim de bir ailem var. Bir tartışma sonrası 'boşanacağım' dedim, İbrahim Bey de tamam dedi. Yani bu karar 3 gün içinde alındı. İyi ki evlenmişim, çok güzel bir bebeğim oldu. İbrahim Bey'le 'Barış' bebeği yapmayı da planlamıştık ama olmadı. İkinci çocuk hakkında çok konuşmuştuk. Her şeye rağmen biz İbrahim Bey'le halen görüşüyoruz. Eski dost düşman olmaz."
 
"TEK İHTİYACIMIZ BARIŞ"
 
Diyarbakır'da Şivan Perver ile düet yapan İbrahim Tatlıses, "Şöhrete de doyduk, sana da. Tek ihtiyacımız var o da barıştır. Bütün dünya beni dinlesin ki bir oğlum olursa ki olacak, öyle tahmin ediyorum, adını 'Barış' koyacağım." demişti.
 
TATLISES'İN SESİ GİTTİ Mİ?
 
Tatlıses'in psikolojik sorunları olduğu ve sesinin gitmesinden dolayı bu durumun kendisini çok sinirlendirdiği ve hıncını en yakınlarından çıkardığı iddiasının hatırlatılması üzerine ise Yıldız, "İbrahim Bey evde şarkısını da söylüyor, sesinin gitmesi diye bir şey de yok. Fizik tedavi süreci devam ediyor. Programını sıkıştırmak istemediği için şu an albüm yapmıyor." dedi.
 
YENİDEN EVLENECEK Mİ?
 
Yıldız, "Yeniden evlenir misiniz?" sorusuna ise "Belli de olmaz, ileride neler olacağını bilemem" diyerek yeniden evlilik fikrine yeşil ışık yaktı.
 
İBRAHİM BEY BAŞKASIYLA OLURSA...
 
İbrahim Tatlıses'in yeniden evlenmesi ya da eski hayat arkadaşı Derya Tuna'ya dönmesi durumunda ne hissedeceği sorusuna Yıldız, "Ben onun hep mutlu olmasını isterim. Derya Tuna'ya dönerse küsmem. Eğer başkasıyla mutlu olacaksa ben bundan neden rahatsız olayım? Kiminle mutlu ise onunla olmasını isterim." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49