Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Sonel, Bandırma'yı 1. lige çıkarttı
Birecik Eski kaymakamı Tuncay Sonel Kaymakam olduğu ilçe takımı olan Bandırmashor'u 1. lige çıkartmayı başardı.
Çalışkanlığı ve yaptığı projelerle herkesin taktirini toplayan Tuncay Sonel görev yaptığı ilçeleri ihya ediyor son olarak Bandırma Kaymakamlığına atana Sonel ilk işi Bandırmaspor'u şampiyon yapmak oldu. Dün Kayseri'de oynanan Bandırmaspor Gümüşhanespor’u 2-0 mağlup ederek 1. lige yükselme başarısını gösterdi.
Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, "Biz Bandırma ailesi olarak bu işe sezon başından itibaren inandık önemli olan inanmaktır bu işi el birliği ile başardık sezon başından itibaren Futbolcularla bir aile olduk takımın iyi gününde kötü gününde hep Bandırma şehiri olarak kenetlenerek bu takımın şampiyon alacağından hiç şüphemiz yoktu, önemli olan iyi mücadele etmekti biz bunu başardık bu iyi mücadelenin mükafatını aldık takımı şampiyon yaptık tüm Tüm Bandırmalılar hayırlı olsun" Diyen Kaymakam Tuncay Sonel Şanlıurfaspor'a da başarılar dileğinde bulunarak tüm Şanlıurfalılara selamlarını ileti
Süper Ligden düşen Eskişehirspor, Sivaspor ve Mersin İdman Yurdu gelecek sezon PTT 1. Ligde mücadele edecek. Ümraniyespor, Manisaspor ve Banrınmaspor 1.Lige çıkan tamınlar oldu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48