Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Sonbahar görüntüsü balıkları yalnız bıraktı
Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte Balıklıgöl’de renk cümbüşü oluşurken, yerleşkeye gelen kişiler, balıklara yem atmaktan çok manzarada fotoğraf çektirmeyi tercih ediyor.
Şanlıurfa turizminin önemli merkezlerinden olan Balıklıgöl’de sonbahar sessizliği yaşanıyor. Yaz aylarında en çok ziyaret turistik mekanlardan biri olan Balıklıgöl, sonbahar aylarıyla birlikte sessizliğe gömüldü. Balıklıgöl Yerleşkesinde sessizliğin yaşanması nedeniyle balıklara da fazla yem verilemiyor.
Yaz aylarında Balıklıgöl’e gelerek, gölü ziyaret eden vatandaşlar, renk cümbüşünün oluşması nedeniyle manzara fotoğrafları çekmekle yetiniyor. Rengarenk olan ağaçlar, bir doğa harikası haline gelirken, yerli ve yabancı turistler, bu manzarayı ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çektiriyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48